Elektrische deelauto dorpsplein

1/26/20241 min read

De Energie coöperatie Ellecom Energie Beheer ( https://www.ellecomenergiebeheer.nl ) is in overleg met een aantal aanbieders van deelvervoer met als doel het beschikbaar krijgen van minimaal twee elektrische deelauto’s in Ellecom. Deze krijgen dan een parkeer plek nabij het dorpsplein. Wat ons helpt bij het realiseren van een dergelijk project is inzicht in de vraag naar het mogelijk gebruik. Om ons in de discussie behulpzaam te zijn hebben we een korte anonieme enquête opgesteld. Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze korte vragenlijst over het overwegen van het gebruik van deelauto’s voor ons in te vullen?

Op dit moment denken we dat de club “Onzeauto” ( https://www.onzeauto.com/autodelen ) het beste bij ons zou passen. Het prijs model waar mee gerekend wordt is in deze tabel weergegeven. Er wordt gewerkt met een rijtegoed per maand en een afrekening bij gebruik vanuit het rijtegoed per km en per uur gebruik. Als men een deel van het maandtegoed overhoudt mag het mee naar de volgende maand. Een gezinsabonnement is ook mogelijk.

Als we uit de enquête de indruk hebben dat er voldoende belangstelling is voor het gebruik van elektrische deelauto’s in Ellecom dan zullen we een informatieavond met belangstellenden organiseren.