Graag stellen wij ons voor.

Ellecom Energie Beheer (EEB) is notarieel ingeschreven als een Coöperatie Uitgesloten Aansprakelijkheid (UA) met een formeel bestuur, inschrijving kvk en een eigen bankrekening. Gedetailleerde uitleg vind u hier

gray concrete wall inside building
gray concrete wall inside building

Bestuur

Daniel Wismeijer – Voorzitter
Woont vanaf 1985 in Ellecom en vanaf 1993 aan de Zutphensestraatweg. De afgelopen jaren is er veel verduurzaamd aan ons gemeentelijke monument waarbij we streven naar een zo hoog mogelijke energielabel. In de eigen energievoorziening wordt voorzien middels zo’n 80 zonnepanelen en elektrisch rijden is al jaren aan de orde. Het werken aan de energietransitie en het zoeken naar oplossingen om dit voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken geeft mij energie.

Riks van Dijk – Penningmeester
Woont sinds 2004 in een boerderij aan de Binnenweg. Op het rieten dak zijn zonnepanelen niet aan de orde maar er zijn meer mogelijkheden om bij te dragen aan een betere wereld. Waaronder de energiecoöperatie.

Henk Hakken – Lid
Woont vanaf 2002 in Ellecom aan de Bernhaldelaan. Ook deze woning is over de jaren verdergaand verbeterd. Er liggen echter nog een paar uitdagingen. Henk is graag berokken bij duurzaamheidsinitiatieven voor het dorp en actief berokken bij diverse initiatieven. De eerste set zonnepanelen is ruimschoots terugverdiend en hij rijdt al jaren met veel plezier een kleine elektrische auto.

Bart Hellings - Lid
Ik woon vanaf 2009 in Ellecom. Voor mij is duurzaamheid bijna een way of life, zowel privé als in het werk. Zonnepanelen op het huis natuurlijk, een zonneboiler en een warmtepomp. Bij elke verbouwing of aanschaf zoeken we naar een verbetering van het bestaande. Zoals bij de koelkast, een nieuwe is veel zuiniger. En toen de badkamer op de schop ging, is er ook een warmteterugwin-installatie in geplaatst.

white and black abstract painting
white and black abstract painting

Bestuur

Henk Hakken

Lid

Daniel Wismeijer

Voorzitter

Riks van dijk

Penningmeester

Bart Hellings

Lid